跳到主要內容

用戶的動態

BigJohn
2022年11月25日 11:35
見到有個展覽關於水墨同戲曲嘅聽日開始响大會堂低座舉行. 有興趣嘅就去睇下啦. 好似幾多嘢睇.
見到有個展覽關於水墨同戲曲嘅聽日開始响大會堂低座舉行. 有興趣嘅就去睇下啦. 好似幾多嘢睇....
BigJohn
2022年10月21日 16:30
有冇玩過電動滑板車? 我在國內試下玩過, 好快上手. 而且越來越先進. 價格越來越經濟. 外國見過唔少國家都推行電動滑板車代步。對於電動滑板車合法使用, 香港政府好似冇乜反應. 其實我覺得立法後, 有規有舉, 大家先會用得安心. 依家見好多人都係偷偷摸摸 無牌駕駛電動滑板車. 希望政府快d研究點樣可以在香港合法使用啦!
有冇玩過電動滑板車? 我在國內試下玩過, 好快上手. 而且越來越先進. 價格越來越經濟. 外國見過唔少國家都推行電動滑板車代步。對於電動滑板車合法使用, 香港政府好似冇乜反應. 其實我覺得立法後, 有...
BigJohn
2022年08月31日 17:17
每一件物件, 不同角度, 或者想法不一樣都會影響對呢件物件嘅觀感. 好似下面圖中的畫, 可能你看到是大腿, 亦可能係山. 原本個展覽係關於常玉嘅作品. 所以我都有興趣睇下呢個展覽.
每一件物件, 不同角度, 或者想法不一樣都會影響對呢件物件嘅觀感. 好似下面圖中的畫, 可能你看到是大腿, 亦可能係山. 原本個展覽係關於常玉嘅作品. 所以我都有興趣睇下呢個展覽....
BigJohn
2022年08月31日 16:21
喜歡在旅行中發掘不同的藝術品, 有時見到的藝術裝置, 看似不平凡, 但好像自然地會融入環境之中. 就像一些我們每天在街上見到的建築或物件, 我們並不為意, 但當有一天它被移出, 會有一點可惜不捨之心. 珍惜眼前看到和感受到的人和物吧!
喜歡在旅行中發掘不同的藝術品, 有時見到的藝術裝置, 看似不平凡, 但好像自然地會融入環境之中. 就像一些我們每天在街上見到的建築或物件, 我們並不為意, 但當有一天它被移出, 會有一點可惜不捨之心....
熱門字串